Staf-Biz: Reizen organiseren
is ons vak, onze passie!

Als specialisten weten wij als geen ander dat een groepsreis of incentive geen gewone vakantie is. Het is een reis om collega’s eens op een andere manier te leren kennen, om medewerkers en klanten te motiveren en te belonen, om mensen met elkaar te verbinden.

OP UW MAAT

Door onze brede kennis van bestemmingen, accommodatie- en transportmogelijkheden kunnen wij u net datgene voorstellen wat het beste bij uw reisprofiel past. Wij luisteren graag naar uw wensen. Onze programma’s bieden een ideale mix van cultuur, natuur, avontuur, activiteiten, comfort, … zonder daarbij de prijs-kwaliteitsverhouding uit het oog te verliezen. Samen bouwen we aan een programma op maat. Onze doelstelling is dan ook u, uw medewerkers of klanten een onvergetelijke “wauw” ervaring te bezorgen, waarover nog lang zal worden nagepraat !

STAF-BIZ

Kiezen voor Staf-Biz is kiezen voor een 100% onafhankelijke reisorganisator, behorende tot een familiale toerismegroep die reeds meer dan 50 jaar thuis is in de reiswereld. Juist dit familiale karakter zorgt voor een solide reisorganisatie die u tal van voordelen en garanties biedt. Ons autocarbedrijf Staf Cars heeft heel wat moderne autocars van verschillende groottes en comfort-niveaus in haar vloot, waaronder enkele autocars met VIP-comfort. Voor onze vliegreizen werken wij samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en zijn we zelf zeer kritisch en selectief naar onze partners toe. Bij ons boeken geeft u de zekerheid dat uw reis permanent wordt opgevolgd en dat u steeds het juiste advies krijgt.

DOE UW REISPLANNEN UIT DE DOEKEN

De mogelijkheden zijn eindeloos en hierbij stellen wij u alvast enkele leuke ideeën voor. Neem gerust contact met ons op om de verschillende opties te bespreken. Als tintelende bubbels in een glas champagne vormen de vele bijzondere extra’s die we kunnen bieden, onmiskenbaar de X-factor voor een uitzonderlijke, onderscheidende reis. Wij zijn benieuwd naar uw reisplannen! Vraag snel een offerte aan!

Heeft u vragen over hoe Staf-Biz u verder kan helpen?

cta-bruin

cta-lijn-bruin

cta-lijn-wit

cta-oranje

BIZ-ondere prijzen

  • prijs-grootonder €100 per persoon
  • prijs-grootonder €300 per persoon
  • prijs-grootonder €600 per persoon
  • prijs-grootonder €1000 per persoon
  • prijs-grootonderweg voor net iets meer

Deze prijzen zijn indicatieprijzen en gebaseerd op groepen van tenminste 25 personen.
Indien u een aangepast programma wenst of uw groep kleiner of groter is, maken wij voor u graag een offerte op maat.

De wereld binnen handbereik…

  • U kiest in alle vrijheid uit ons wereldwijd aanbod.
  • Uw reis wordt steeds met vakkennis ontworpen volgens uw wensen.
  • Deskundig reisadvies vóór, tijdens en na de reis.
  • U geniet van een complete uitvoeringsgarantie i.s.m. betrouwbare en verzekerde partners.